SG Finans er kåret som ”Most Innovative Climate Impact Finance Scandinavia 2019 af Capital Finance International (CFI.co) Awards.

Udnævnelsen anerkender SG Finans’ rolle i finansiering til Skandinaviske små og mellemstore virksomheder (SMV), for at øge lokale virksomheders vækst og fremskynde klimavenlige tiltag.

CFI.co er lokaliseret i London og udgiver rapporter om virksomheder, økonomi og finans. Hvert år opsøger CFI.co enkeltpersoner og organisationer som bidrager betydeligt til konvergens af økonomier og giver værdi for alle interessenter. Tildelingsprocessen er omfattende med indledende nomineringer baseret på indspil fra læsere, abonnenter og bidragsydere, efterfulgt af en grundig vurdering af et dommerpanel. De nominerede bliver efterfølgende inviteret til et interview for at give dommerne ekstra information under processen.

Ved overrækkelsen af prisen udtalte Hans Einar Herzog, viseadministrerende direktør i SG Finans: ” Vi er stolte af at vores indsats for at støtte den grønne omstilling i Skandinavien anerkendes af CFI.co. SG Finans har en ambition om at rådgive og bistå vores 50.000 SMV kunder i deres overgang til en grønnere fremtid, ved at tilbyde finansieringsløsninger, som støtter deres evne til både at opretholde en bæredygtig vækst og investere i mere grøn teknologi og udstyr. I samarbejde med internationale finansieringsinstitutioner finansierer vi denne overgang ved at tilrettelægge og fremskynde finansieringen af mere klimavenlige løsninger. Vi kan konstatere at kapitalforvaltere har en vigtig rolle i at forberede og bidrage til det betydelige skift, som er nødvendigt for at begrænse klimaændringerne og for at have indflydelse på fremtidens miljø. I denne forbindelse stimulerer anerkendelsen fra CFI, vores kunder og vores samarbejdspartnere yderligere vores indsats i at være innovative og bidrage til finansiel effekt”.

Læs mer!