Mange virksomheder vil kunne opleve økonomiske udfordringer som følge af situationen med Coronavirus. Nogen vil opleve annullering af ordrer, afbestillinger og manglende leverancer fra leverandører og udfordringer med bemanding. Dette kan medføre at selv lønsomme virksomheder kan få udfordringer med likviditeten i den daglige drift.

Vi er klar over at dette kan ramme flere af vores kunder, og vi ønsker, i størst mulige omfang, at være med til at lette byrden for dem som har behov. Hvis din virksomhed skulle komme i denne situation, kan du tage kontakt til SG Finans og ansøge om betalingsudsættelse. En betalingsudsættelse vil kort fortalt betyde, at man i første omgang kan få en væsentlig reduktion i ydelse i op til 6 måneder. I den resterende periode øges betalingen tilsvarende reduktionen.

Såfremt din virksomhed ønsker at ansøge om betalingsudsættelse, beder vi dig sende en mail til:

kundeservice@sgfinans.dk.

Husk at oplyse hvilken virksomhed det omhandler, og skriv betalingsudsættelse i emnefeltet. Hvis vi har brug for yderligere dokumentation til viderebehandling af din forespørgsel, vil vi tage kontakt til dig.

Vi beder om forståelse for at det kan tage lidt længere tid end normalt at behandle din forespørgsel, hvis vi får mange henvendelser vedr. betalingsudsættelse.