Code of Conduct

SG Finans AS er et finansieringsselskab med hovedkontor i Lysaker i Norge og med filialer i Sverige og Danmark. Selskabet har tilladelse til at drive finansieringsvirksomhed og vi er underlagt tilsyn fra Finanstilsynet. SG Finans AS er en del af SG Group.

Vi tilbyder finansiering til kunder, primært i eget land, gennem vores produkter som er leasing, factoring og købekontrakter. Vi tilbyder ikke finansiering til private kunder.

Selskabet følger lokal lovgivning og branchenormer samt koncernens policies. For mere information om os se link: www.societegenerale.com – under «about us».

En del af dette gælder også at SG Finans AS er underlagt og følger Foreign Corrupt Practices Act (USA) og UK Bribery Act 2010 (UK).

Fordi SG Finans AS er et finansieringsselskab, som har myndighedernes tilladelse til at drive finansieringsvirksomhed, er vi underlagt strenge krav knyttet til «Code og Conduct» fra Finanstilsynet. Som en del af bankkoncernen Societe Generale, er vi også underlagt gruppens strenge krav til «Code of Conduct». Det er i praksis ikke muligt, at vi derudover kan bruge ressourcer på at gennemgå og sikre at forskellige og individuelle «Code of Conduct» krav fra selskaber, som vi hjælper i finansieringssammenhæng.